Læserbrev til Faxe’s Borgmester

Kære Borgmester Knud Erik Hansen

 

Konservative i Faxe har tilføjet en begivenhed. ...

Bestyrelsesmøde

september 5, 2017, 6:00pm - september 5, 2017, 8:30pm

View on Facebook

Konservative i Faxe har tilføjet en begivenhed. ...

Bestyrelsesmøde

august 16, 2017, 7:00pm - august 16, 2017, 9:00pm

View on Facebook

Billeder fra Grundlovsdag fra vores traditionsrige arrangement på Villa Gallina med taler af Brigitte Klinkskov Jerkel, Mads Andersen, Ivan Lilleng og Michael Christensen. Tak til alle fremmødte og til Henning Palm for billederne. ...

View on Facebook

Konservative i Faxe har opdateret sit coverbillede. ...

View on Facebook

Traditionen tro inviterer Det konservative Folkeparti til det årlige grundlovsmøde på Villa Gallina ved Haslev. Der vil i år være taler af bl.a. folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel, folketingskandidat Mads Andersen og byrådsmedlem Ivan Lilling.
Alle er velkomne.
...

Grundlovsmøde

juni 5, 2017, 10:00am - juni 5, 2017, 12:00pm

Traditionen tro inviterer Det konservative Folkeparti til det årlige grundlovsmøde på Villa Gallina ved Haslev. Der vil i år være taler af bl.a. folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel, folketingskandidat Mads Andersen og byrådsmedlem Ivan Lilling. Alle er velkomne.

View on Facebook

Tak for dit brev som kom adresseløs til vore postkasser i dag. Det er jo altid spændende at modtage en hilsen fra borgmesteren i sin kommune, om end afsenderadressen er på Frederiksberg.

Desværre blev vi noget forundret over at se, at det var en opfordring til at fravælge at bruge stemmen på de borgerlige partier, da de ikke kunne føre en forsvarlig politik.

Faxe Kommune har de senere år haft overskud, selv i en periode, hvor tilskud fra staten løbende er reduceret.

Der er en positiv udvikling, hvor også en del af overskuddet bruges til afdrag på gæld, så man ikke fremadrettet skal bruge så mange skattekroner til at betale renter før velfærd. Kommunen optimerer løbende og kontinuerligt.

På seneste byrådsmøde blev første del af ejendomsstrategien vedtaget. En strategi, som gør at vi fravælger kvadratmetre til fordel for varme hænder, og hvor der også investeres i erhvervsjord og udvikling.

Dette er jo en række tiltag hvor man kunne hævde, at Faxe Kommune har gennemført nulvækst, eller endda har haft en negativ vækst, når man måler på forbruget i kommunen.

Nu går du, som et led i en landsdækkende kampagne, retorisk hårdt ud efter de borgerlige politikere for at påvirke vælgerne.

Det er en fremgangsmåde, vi ikke synes er klædelig. Vi sidder med en fornemmelse af, at du på den måde undsiger de resultater, der er skabt i den brede konstituering i vores kommune med dig som borgmester.

Kære Knud Erik, som borgmester for en kommune, hvor fundamentet for resultater hviler på en bred konstituering af SF, S, V og C, opfordrer vi dig til at fokusere på de lokale resultater, der skabes. Undlad at tage del i den nuværende tendens i landspolitikken, hvor man ukritisk kritiserer andre partier uden at komme med egne forslag.

Det er en dårlig udvikling, som vi ikke bør tage del i som en del af en bred konstituering.

Lad os holde en sober tone – Det er godt for den Faxe Kommune, vi kender.

På vegne af bestyrelsen i Den Konservative Vælgerforening i Faxe

Allan Tirsgaard Larsen, Bellisvej 15, 4690 Haslev

Næstformand

 

Dette indlæg blev udgivet i Læserbrev. Bogmærk permalinket.