Konservativ Ungdom (KU)

KU Koege Bugt Logo

KU – Køge Bugt

 

De Konservative i Faxe er i dag tilknyttet en lokal forening fra Konservativ Ungdom. Samarbejdet mellem KU’erne og vælgerforeningen opleves især under valgkamp. Under valgkamp har KU’erne ry for at være meget aktive i form af plakatophængning, uddeling af flyers og repræsenterer ikke mindst de unge i det politiske landskab. Når der ikke føres valgkamp er KU bl.a. aktive i bestyrelsen. Faxe Vælgerforening er blevet tildelt Frederik Holm som repræsenterer KU i Faxe kommune. Udover at være medlem af bestyrelsen har Frederik samtidig et lokalt tilknytningsforhold da han er opvokset og stadig bor i Faxe Ladeplads.

Udover at hjælpe lokale vælgerforening arbejder KU også med deres egne mærkesager og arrangementer. Dette være sig i form af debatarrangementer, udflugter, fester og politiske aktioner på de lokale uddannelsesinstitutioner. Alt dette har til formål at gøre politik interessant for unge mennesker og derigennem også hverve flere medlemmer til KU, men også til de lokale vælgerforeninger.

Har du lyst til at være politisk aktiv og brænder for den konservative sag, eller har du en i familien som kunne være interesseret, så er KU et rigtig godt sted starte.  Vi håber der er en masse unge kræfter derude og ser frem til 100 år mere med et stærkt samarbejde mellem Konservativ Ungdom og De Konservative.

 

Ønsker du at tilmelde dig, så kontakt venligst,

KU repræsentant i Faxe

Frederik Holm

 ( tlf. 26 24 43 92 / frederik-holm@hotmail.dk )

Frederik

 Eller

Formand KU Køge Bugt

Mikkel Lundemann Jensen

                                                   ( tlf. 28 25 46 37 / mikkellundemann@hotmail.com )                                                                                

 Mikkel L